close

Contact rapid

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Reda conturul sprancenelor

  Micropigmentare / Microblading sprancene

  Redescopera-ti frumusetea cu sprancene perfecte, gata sa sublinieze unicitatea trasaturilor tale

  Micropigmentare/ Microblading sprancene fir cu fir

  Venim in sprijinul vostru cu micropigmentarea sprancenelor prin tehnica powder sau fir cu fir , astfel incat sa redam conturul natural al sprancenelor printr-un machiaj semipermanent.

  Aceasta procedura va ajuta sa scapati de creionarea/fardarea sprancenelor si ofera siguranta in a pensa spranceana in siguranta acasa.

  Micropigmentare tehnica powder

  Microblading fir cu fir Brasov

  Cui se adreseaza aceasta procedura

  Micropigmentarea este potrivita persoanelor care cauta solutii durabile si naturale pentru conturarea si definirea sprancenelor fara efort zilnic, persoanelor cu goluri in sprancene sau sprancene asimetrice.

  Candidatul ideal pentru micropigmentare

  Etapele micropigmentarii

  Micropigmentarea se realizeaza in 2 etape, distanta dintre proceduri este de 6-8 saptamani, urmand ulterior sa se realizeze o singura procedura de intretinere pe an pentru pastrarea uniforma a culorii si a formei.

  La prima sedinta are loc o discutie in care se stabileste exact nemultumirea si dorintele clientei vis-a-vis de sprancene, se stabileste forma si culoarea, se pune o crema anestezica si dupa se incepe procedura propriu zisa. La sfarsit sunt explicati foarte clar pasii post procedura care trebuie urmati ca etapa de vindecare sa fie cat mai usoara si ca rezultatul final sa fie cel dorit.

  La a 2-a sedinta se recontureaza spranceana in cazul in care dupa procesul de vindecare au ramas goluri, se pot face mici modificari legate de grosimea sprancenei si de culoarea acesteia.

  Pasii in procesul micropigmentarii

  Micropigmentarea nu este dureroasa, se aplica o crema anestezica locala pentru confortul clientei inainte de procedura cat si pe parcursul procedurii daca este cazul.

  Inainte de micropigmentare are loc o discutie libera in legatura cu forma si culoarea dorita dar acestea trebuie sa se potrivesca cu forma fetei, forma sprancenei naturale. De asemenea trebuie luata in considerare culoarea naturala a sprancenelor si culoare actuala a parului

  Micropigmentarea sprancenelor nu se poate realiza daca exista probleme cu tenul (acnee, eczeme..), sarcina, in timpul administrarii unui tratament cu antibiotic sau in caz de diabet cu administrare de insulina.

  Procesul de vindecare dureaza aproximativ 1-3 saptamani. In aceasta perioada se pot forma cruste subtiri care trebuie sa cada natural jos. Imediat dupa porcedura sprancenele sunt mai groase si mai inchise la culoare iar forma finala se va putea obseva la aproximativ 3 saptamani dupa procedura, cand procesul de vindecare este incheiat.

  PRETURI


  Micropigmentare sprancene

  600 RON

  Retus Micropigmentare

  300 RON

  Retus Anual Micropigmentare

  500 RON

  Pensat forma

  50 RON

  Pensat intretinere

  40 RON

  Vopsit sprancene

  20 RON

  Pachet -pensat intretinere+vopsit sprancene+ epilat mustata pasta de zahar

  70 RON

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles