close

Contact rapid

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tunel infrarosu

  Explorarea beneficiilor welness atinge noi culmi cu tunelul nostru cu infrarosu. Oferind o experienta relaxanta si revigoranta, acesta intensifica circulatia sangvina, reduce stresul si ajuta la detoxifiere

  Beneficiile tunelului cu infrarosu

  Termoterapia sau sauna cu infrarosu sau tunelul cu infrarosu trateaza obezitatea si reduce considerabil greutatea corporala, detoxifica organismul prin eliminare subtantelor nocive, balanseaza aciditatea si alcalinitatea in organism, ajuta la atenuarea durerilor articulare cat si cele musculare. In timpul procedurii se inbunatateste circulatia sangvina astfel tranzitul intestinal se accelereaza si se intareste sistemul imunitar. Este un aliat perfect in lupta cu celulita deoarece ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism.

  Remodelare corporala Brasov

  Tunel cu infrarosu

  Impachetari in tunel cu infrarosu

  In timpul procedurii se fac impachetari cu peeling chimic sau creme care sporesc eficacitatea tratamentului, astfel incat pielea devine tot mai neteda de la o sedinta la alta. Aceste impachetari se realizeaza pe zonele cu probleme, astfel acestea sunt stimulate si pielea isi recapa fermitatea si elasticitatea prin eliminarea depozitelor de grasime si a subtantelor nocive din organism.

  Timpul procedura 50  min.

  Impachetari in tunel cu infrarosu

  Eficienta sporita

  Sedinte necesare

  Desigur numarul de sedinte necesare difera de la un organism la altul si in functie de problema urmarita. Pentru atingerea scopului sunt necesare 2-3 sedinte /saptamana in serii de 6, 8 sau 12 sedinte. Sau in functie de problema urmarita se poate conbina cu alte proceduri de remodelare  corporala care le avem in cadrul cabinetului nostru. De aceea incurajam sa va programati la o consultatie gratuita pentru a beneficia de un pachet personalizat.

  Rezultate impachetari sauna infrarosu

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles